Hofkerk extra open voor stilte en gebed voor Oekraïne

De Hofkerk is in de komende weken extra geopend voor een moment van stilte of gebed voor de bevolking van Oekraïne. Een aantal keren in de week zijn er momenten voor eenieder die behoefte heeft om te bidden, stil te zijn, een kaarsje aan te steken of met anderen wil praten over de verschrikkingen tijdens de oorlog. De Hofkerk is open op dinsdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 18.30 – 19.30 uur voorafgaande aan het avondgebed, waarin ook een vredesgebed wordt opgenomen. Ook op donderdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur op zondag voor en na de kerkdienst van 10:00 uur.


Gerelateerde berichten

  • Dwarsfluitiste Mi Ying Chen in de Hofkerk10 maart 2022 Dwarsfluitiste Mi Ying Chen in de Hofkerk De dwarsfluitiste Mi Ying Chen (foto), bekend van de cinema opera Enschede, zal op komende zondag, 13 maart, haar muzikale medewerking verlenen aan de kerkdienst in de Hofkerk. Samen met […]
  • Hofkerk geopend met Pasen29 maart 2021 Hofkerk geopend met Pasen Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag is de Hofkerk een aantal uren geopend. Ondanks het coronavirus wil de protestantse gemeente de gelovigen toch de mogelijkheid geven om 'te bidden bij […]
  • Wake van 500 seconden voor 500 vluchtelingen11 december 2020 Wake van 500 seconden voor 500 vluchtelingen Tijdens de kerkdienst in de Hofkerk zal zondag een wake worden gehouden van 500 seconden voor de 500 vluchtelingenkinderen die nog steeds in kampen in Griekenland verblijven. De Hofkerk […]
  • Kerkdiensten weer deels toegankelijk29 juni 2020 Kerkdiensten weer deels toegankelijk Vanaf zondag 5 juli zijn de kerkdiensten in de Hofkerk op zondagmorgen weer gedeeltelijk toegankelijk voor kerkbezoekers. Vanwege de anderhalve meter maatregelen zijn er rond de zeventig […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]