Hector niet opgewassen tegen koploper Markelo

Na twee overwinningen kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken. Op het eigen Doesgoor was de koploper in de vierde klasse B, Sportclub Markelo, met 1-3 te sterk. Het verschil in de wedstrijd was al snel gemaakt. In het eerste kwart was het aanvaller Steven Bloemen die namens de bezoekers twee succesvol was. Eerst kon hij afronden na een goede actie van Ferdi Pinkert en niet veel later kon Bloemen ook de 0-2 binnen schieten. 0-2 was ook de ruststand…

Hector kwam kort na rust op 1-2 door een treffer van de mee opgekomen Menno de Leeuw die de aansluitingstreffer binnen werkte. Meer zat er echter niet in voor de groen witten. Halverwege de tweede helft werd het duel in Markeloos voordeel defnitief beslist na een strak schot van Marcio Kok die daarmee doelman Koen Eekhout passeerde. Komende donderdag speelt Hector weer een Hofderby. Dan staat het inhaalduel in en tegen Diepenheim op de rol.