Twenthe en Neede delen de punten

Twenthe is vandaag met een 2-2 gelijkspel terug gekeerd van de uitwedstrijd tegen Sportclub Neede. De ploeg van trainer Mark Bolink kwam vlak na het eerste fluitsignaal op achterstand en moest dus al vroeg in de achtervolging. In een gelijk opgaande eerste helft viel de gelijkmaker vlak voor rust. Jeffrey Asbroek bracht de Tricolores op gelijke hoogte…

In de tweede helft vielen de goals in de eerste tien minuten. Allereerst de voorsprong voor Neede dat vlak daarna ook de bal in eigen doel werkte waardoor de stand weer gelijk werd getrokken. Daarna hetzelfde beeld als viir rust maar zonder doelpunten waardoor 2-2 ook de eindstand was. Twenthe blijft de nummer zeven in de vierde klasse B met 17 punten uit 13 duels. Volgende week speelt vv Twenthe thuis tegen laagvlieger Rietmolen.