Kleintje Schoolfeest in de sporthal…

Er worden in het eerste volle weekend van mei twee grote feesten georganiseerd in sporthal De Mossendam in Goor. Op vrijdag 6 mei is er een ‘Kleintje Schoolfeest’ voor 25-plussers onder de titel ‘Back in time party’. De band FriendsHIP, bekend van de donderdagavond met Schoolfeest, zal dan spelen samen met de Twentse Toppers. Een dag later is de zogenoemde ‘Begin of the summer party’ worden georganiseerd voor de doelgroep 18+. Dan draait onder meer de internationaal bekende DJ Freddy Moreira. Het feest wordt georganiseerd door de Gorenaren Mike de Vries en Ruben van der Geest die zich de ‘R&M Eventmakers’ noemen. Tickets voor de vrijdag zijn te verkrijgen via deze LINK. Tickets voor de zaterdag zijn HIER te verkrijgen.

Gerelateerde berichten

  • Begin of the summer-party krijgt vervolg10 mei 2022 Begin of the summer-party krijgt vervolg Het was afgelopen zaterdag een succes: De Begin of the summerparty in sporthal De Mossendam en dus zijn de organisatoren van zins om deze lijn door te trekken. Afgelopen zaterdag waren er […]
  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]
  • Opknapbeurt voor parkeerterrein Mossendam22 maart 2021 Opknapbeurt voor parkeerterrein Mossendam De gemeente Hof van Twente is van plan om de parkeerplaats bij sporthal De Mossendam te onderwerpen aan een fikse opknapbeurt. Hiervoor is een schetsontwerp gemaakt die hieronder te zien […]
  • Squashbanen weer geopend7 december 2020 Squashbanen weer geopend Het is weer mogelijk om te squashen in sporthal de Mossendam. De banen waren gesloten vanwege het Coronavirus maar zijn nu weer te boeken. Dat kan via deze LINK. Dat is ook het adres voor […]
  • Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink12 oktober 2020 Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink "Hoe gefrustreerd kun je zijn!!" post de beheerder van de Goorse sporthallen De Mossendam en 't Gijmink op Facebook vandaag. In de sport-accomodatie bij de Gijminkschool zijn in de […]