Goorse kinderen bakken honderden muffins en brownies voor Oekraïne

Een hartverwarmende actie van de 7-jarige Goorse vrienden Luka Walkot en Jip van de Waal. De leerlingen van de Prins Constantijnschool hebben gisteren (maandag) meer dan 450 muffins en brownies gebakken voor de verkoop ervan. De opbrengst is voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. De jongens zijn geholpen door bakker Meinders die de oven beschikbaar stelde. Daarnaast komt er ook een bedrag uit de gedoneerde emballage van de klanten van de Goorse AH-vestiging. De lekkernijen zijn inmiddels allemaal verkocht en er is meer dan €500 bijeen gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Oekraïense vluchtelingen centraal in radioprogramma Hofstreek FM29 april 2022 Oekraïense vluchtelingen centraal in radioprogramma Hofstreek FM In het radioprogramma HvT Politiek en Nieuws op Hofstreek FM staat morgen de komst van Oekraïense vluchtelingen naar onze gemeente centraal. Te gast is onder meer scheidend wethouder […]
  • Kassamiep Mariëtte stopt bij AH Brandenbarg28 april 2022 Kassamiep Mariëtte stopt bij AH Brandenbarg Na meer dan veertig trouwe dienstjaren heeft Mariëtte Kranenberg deze week haar laatste werkdagen bij de Albert Heijn. En deze bijzondere mijlpaal mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij […]
  • Heeckerenschool in actie voor Oekraïne16 april 2022 Heeckerenschool in actie voor Oekraïne De afgelopen maand stond op de Heeckerenschool in het teken van de hulp aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Leerlingen kwamen in actie door statiegeldflessen te verzamelen, […]
  • Hygiënetasjes voor vluchtelingen16 april 2022 Hygiënetasjes voor vluchtelingen Goor Collectief komt ook in actie voor Oekraïne en gaat het weldoenerswerk van PAX Kinderhulp Hof van Twente meer en meer omarmen. De ondernemers uit 't Twentse Haagje hebben ‘hygiëne […]
  • Goor helpt oorlogsvluchtelingen7 april 2022 Goor helpt oorlogsvluchtelingen Vooralsnog zijn er nog geen grote groepen Oekraïners opgevangen in het Twentse Haagje. De gemeente is wel bezig om ze onderdak te bieden in de Rozenstraat, maar zal dit tijdig met de […]