GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen

Na de prima overwinning op Juventa ’12 afgelopen zaterdag was er voor GFC hoop op een goed vervolg op een plek aan de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal maar die hoop was ijdel. Dinsdagavond werd met 1-2 verloren van Daarlerveen dat daarmee de koppositie pakte. GFC kwam in een gelijkopgaande eerste helft op voorsprong door een schitterend afstandsschot van Olaf Siegers. Na de thee zagen circa 100 toeschouwers hetzelfde beeld en de gelijkmaker uit een rake kopbal van Stan Prophitius. De bezoekers kwamen door een goal van Lars Reekers ook op 1-2. Daarna was er nog een slotoffensief van de thuisploeg maar dat mocht niet baten. Door de nederlaag staat GFC nu 5e in deze vierde klasse met 5 punten achterstand op de nieuwe koploper Daarlerveen.

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • GFC wint wederom met miniem verschil9 april 2022 GFC wint wederom met miniem verschil Na de zege van vorige week op Lemele heeft GFC opnieuw met moeite afgerekend met een laagvlieger. De ploeg van trainer Romano Lammertink was vanmiddag met 1-0 te sterk voor Daarle. Olaf […]
  • Inhaalduels GFC en Hector op doordeweekse dagen9 maart 2022 Inhaalduels GFC en Hector op doordeweekse dagen De wedstrijd GFC-Daarlerveen die op 26 februari is afgelast wordt komende dinsdag ingehaald. Een belangrijk duel voor de rood-zwarten die komende zaterdag eerst nog tegen koploper Juventa […]
  • GFC wint verdiend van MVV’6919 februari 2022 GFC wint verdiend van MVV’69 GFC heeft het eerste competitieduel na de winterpauze met 0-2 gewonnen. In Marle werd MVV'69 met 0-2 verslagen. Op een slecht veld met veel wind was het bij rust nog 0-0 in een eerste […]