Oekraïense vluchtelingen in voormalig politiebureau Rozenstraat

In de Goorse Rozenstraat worden op korte termijn Oekraïense vluchtelingen gehuisvest in het voormalige politiebureau aan de Rozenstraat in Goor. Hier worden 9 ruimtes ingericht voor evenzoveel gezinnen of families. Ook worden er een aantal gemeenschappelijke voorzieningen gerealiseerd. Het is de bedoeling om de opvanglocatie op 4 april gereed te hebben. De eigenaar van het pand stelt de locatie vooralsnog voor een half jaar beschikbaar. De direct omwonenden zijn vandaag per brief geïnformeerd. Daarnaast is er op maandag 28 maart een informatie-avond in het gemeentehuis. Het is na twee locaties in Delden, de derde opvanglocatie die in de Hof van Twente wordt geopend. Daarnaast zijn er ook particulieren die gevluchte Oekraïners opvangen. Meer informatie via deze LINK.