Hector doet uitstekende zaken in Diepenheim

SV Hector heeft vanavond het inhaalduel tegen vv Diepenheim met 0-1 gewonnen en doet daarmee uitstekende zaken in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagvoetbal. De enige goal viel acht minuten voor rust. Een goeie steekpass van Wesley Zwoferink bereikte spits Berthil Schabbink die uitstekend binnen schoot. 0-1 was ook de ruststand op sportpark De Koppel…

Na de thee hetzelfde spelbeeld met een paar goede kansen voor Hector en nauwelijks mogelijkheden aan de andere kant. Het bleef spannend tot het eind omdat Hector verzuimde de wedstrijd in het slot te gooien. Vlak voor tijd schoot Wesley Zwoferink de bal nog op de kruising. Opluchting en blijdschap na bij de Hectorianen na het laatste fluitsignaal want door de zege is het puntentotaal nu op 13 gekomen en is het gat naar de onderste twee plaatsen opgelopen tot zes punten. Komende zondag speelt Hector wederom uit. Dan is SV Delden de tegenstander.