GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona

Het competitieduel GFC-SV Rijssen dat morgen (zaterdag) zou worden afgewerkt op sportpark Heeckeren, gaat niet door. Er zijn een aantal coronagevallen in de selectie van GFC-trainer Romano Lammertink waardoor er niet gespeeld kan worden. GFC speelde afgelopen dinsdag nog wel en verloor toen het inhaalduel van Daarlerveen met 0-2. Volgende week speelt GFC in Borne tegen BZSV De Blauwwitters.

Gerelateerde berichten

  • GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen13 april 2022 GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen GFC heeft de inhaalwedstrijd tegen SV Rijssen gisteravond met 1-0 gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren viel de enige maar bijzonder fraaie treffer van Tim Wassink, vlak voor rust. […]
  • GFC-SV Rijsen weer afgelast5 april 2022 GFC-SV Rijsen weer afgelast Het inhaalduel GFC-SV Rijssen dat vanavond zou worden gespeeld op sportpark Heeckeren gaat niet door. Het veld is door de slechte weersomstandigheden onbespeelbaar. Het duel in de vierde […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup24 februari 2018 GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup De wedstrijd GFC-Emos die voor morgen op het programma stond in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal is afgelast. Het veld op sportpark Heeckeren is onbespeelbaar door de […]
  • Lammertink langstzittende coach in de regio8 augustus 2022 Lammertink langstzittende coach in de regio Waar vv Twenthe gisteren begon aan de eerste training van het seizoen, wacht GFC nog ruim een week. Op 16 augustus zullen zij voor het eerst het veld betreden, maar wennen aan de […]