Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE

Waar GFC dit weekeinde vrijaf heeft gekregen van de KNVB vanwege coronagevallen, komen de eerste elftallen van Hector en Twenthe morgen wel in actie. Hector, dat afgelopen donderdag met 0-1 won van vv Diepenheim, gaat op bezoek bij SV Delden. De ploeg van trainer Jordy Drenth kan na drie zeges in vier wedstrijden, bij winst, de sprong naar de middenmoot maken. Hector heeft nu 13 punten uit 13 wedstrijden en is 10e. Delden is de nummer 3 met 14 punten meer. Twenthe speelt officieel thuis tegen laagvlieger Rietmolen maar de wedstrijd wordt in Rietmolen gespeeld omdat het eerste duel tussen deze twee elftallen op verzoek van Rietmolen in Goor werd gespeeld. Twwenthe is 7e in de vierde klasse B met 16 punten uit 13 wedstrijden. Rietmolen is voorlaatste met 7 punten.

UPDATE: Het duel tussen Delden en Hector is afgelast vanwege coronagevallen in de selectie van sv Delden.

Gerelateerde berichten

  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter25 januari 2020 Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs hervatten dit weekeinde de competitie na de winterpauze en voor GFC staat er vandaag direct een sleutelduel op het programma. De ploeg van […]
  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse1 oktober 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC […]
  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]
  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]