Seniorentocht op 12 mei richting Achterhoek en Montferland

Het is de eerste officiĆ«le Schoolfeest-actitiviteit sinds de uitbraak van de coronapandemie en vindt ‘zes wekke veur ’t Skoolfees’ plaats op donderdag 12 mei: De Seniorentocht van het Goorse School en Volksfeest. Na twee jaar mogen de Goorse ouderen weer instappen voor een gezellige dag uit die begint op het Schoolfeestplein. De tocht zal dit keer richting en door de Achterhoek en het Montferland gaan. De Seniorentocht is bedoeld voor inwoners van Goor, Zeldam, Kerspel Goor en De Ha die 65 jaar of ouder zijn of echtparen waarvan de man of vrouw 65 is. Deze kunnen zich vanaf dinsdag 19 april opgeven bij De Readshop in het centrum van Goor.

Gerelateerde berichten

  • Aanmelden Seniorentocht kan nog tot en met zaterdag3 mei 2022 Aanmelden Seniorentocht kan nog tot en met zaterdag Wie nog mee wil met de Seniorentocht van het Goorse School en Volksfeest kan dat nog doen tot en moet komende zaterdag, 7 mei. De tocht door de Achterhoek en het Montferland is volgende […]
  • Goorse senioren onderweg…16 mei 2019 Goorse senioren onderweg… Ze gaan er weer een mooie dag van maken met elkaar. Ruim 300 Goorse senioren zijn vanochtend om 09:00 uur vertrokken voor de jaarlijkse Seniorentocht van het School- en Volksfeest, […]
  • Inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend17 april 2018 Inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend De inschrijving voor de komende Seniorentocht van het School en Volksfeest is vanaf vandaag geopend. Mensen van 65 jaar en ouder (of echtparen waarvan de nam of vrouw 65 jaar of ouder is) […]
  • Seniorentocht via Saasveld naar het Duitse Emsland6 april 2017 Seniorentocht via Saasveld naar het Duitse Emsland De Seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest gaat op donderdag 11 mei via de gemeente Dinkelland richting het Duitse Emsland. Na het vertrek 's ochtends vanaf het Schoolfeestplein […]
  • Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers20 mei 2022 Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers Het tweede Schoolfeestjournaal in aanloop naar het Feest der Feesten staat online en wordt dit keer gepresenteerd door Ingmar Fokke. In deze editie onder meer een verslag van de […]