Twenthe in extremis langs Rietmolen

Twenthe behaalde vanmiddag een benauwde overwinning in de vierde klasse B op hekkensluiter Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het uiteindelijk 2-3 door een Goorse treffer in de laatste minuut van wedstrijd. In de eerste helft ging het gelijk op en waren er een aantal kansen voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet. Ruststand dus 0-0…

In de het tweede bedrijf vielen de goals wel. Twenthe kwam tien minuten na rust op voorsprong door een goal van Jeffrey Asbroek maar 6 minuten later was het alweer gelijk. Rietmolen kwam een kwartier daarna op voorsprong in een wedstrijd die alle kanten op kon. Acht minuten voor tijd schoot Luuk Freriksen de gelijkmaker binnen. In de allerlaatste minuut viel de bal voor de voeten van Stef Eland die van afstand hard uithaalde en daarmee de 2-3 eindstand op het scorebord bracht. Twenthe is nu 7e in de ranglijst met 19 punten uit 14 wedstrijden en speelt volgende week uit bij Rood Zwart.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken22 mei 2022 Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken Twenthe heeft zich vanmiddag nagenoeg veilig gespeeld. De Goorse Tricolores boekten een uiterst knappe zege bij Sportclub Rekken en hebben daarmee de nacompetitie uit zicht. Bij de […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Twenthe pakt punt tegen koploper UDI1 maart 2020 Twenthe pakt punt tegen koploper UDI Twenthe heeft een punt overgehouden aan het treffen met koploper en titelfavoriet UDI. In een uiterst aantrekkelijk duel werd het uiteindelijk 3-3. En daarmee was de Goorse ploeg […]
  • Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim10 april 2022 Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim Het was het verhaal van de gemiste kansen, hem zelf niet maken en uiteindelijk het deksel op de neus krijgen. Twenthe verloor vanmiddag het uitduel tegen vv Diepenheim met 2-1. Het duel […]
  • Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart27 maart 2022 Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart Geen goals op sportpark De Scheetheuvel vanmiddag tijdens de Hofderby tussen Rood zwart en vv Twenthe. Een wedstrijd waarin twee gelijkwaardige ploegen niet tot heel veel kansen kwamen. […]