Twenthe in extremis langs Rietmolen

Twenthe behaalde vanmiddag een benauwde overwinning in de vierde klasse B op hekkensluiter Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het uiteindelijk 2-3 door een Goorse treffer in de laatste minuut van wedstrijd. In de eerste helft ging het gelijk op en waren er een aantal kansen voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet. Ruststand dus 0-0…

In de het tweede bedrijf vielen de goals wel. Twenthe kwam tien minuten na rust op voorsprong door een goal van Jeffrey Asbroek maar 6 minuten later was het alweer gelijk. Rietmolen kwam een kwartier daarna op voorsprong in een wedstrijd die alle kanten op kon. Acht minuten voor tijd schoot Luuk Freriksen de gelijkmaker binnen. In de allerlaatste minuut viel de bal voor de voeten van Stef Eland die van afstand hard uithaalde en daarmee de 2-3 eindstand op het scorebord bracht. Twenthe is nu 7e in de ranglijst met 19 punten uit 14 wedstrijden en speelt volgende week uit bij Rood Zwart.