Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar

De verkiezing van Ondernemer van het jaar in Goor gaat dit jaar anders dan in voorgaande jaren. Ondernemersvereniging Goor Collectief heeft dit jaar vijf in plaats van de gebruikelijke drie genomineerden. Deze worden komende donderdag tijdens een algemene ledenvergadering bekend gemaakt. De vijf bedrijven worden genomineerd door de laatste vijf winnaars van de titel. Dat zijn Constant van de Riet van Probin, Ron Keunenger van d’Olde Smidse, RenĂ© van Ommen van Hoftrends, Daan Oosterbeek van Dawo en Robin Koops van Inreda Diatebic. De leden kunnen tijdens de volgende bijeenkomst, op 19 mei, hun keuze maken terwijl ook het publiek een stem krijgt. Daarvoor komt later onder meer een poll op deze site.

De genomineerden van 2019 met vlnr: Robin Koops, Peter Horselenberg (FS Solutions) en Clement Postmus (Reggehof)

Gerelateerde berichten

  • Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax17 mei 2022 Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax De stembussen voor het publiek zijn gesloten, die voor de leden van Goor Collectief gaan donderdag open. Het belooft een spannende strijd te worden wie er wordt verkozen tot de nieuwe […]
  • Spannende strijd ondernemer van het jaar25 april 2022 Spannende strijd ondernemer van het jaar Wie zich over enkele weken Ondernemer van het jaar in Goor mag noemen, is nog allerminst zeker. Op de poll op onze site is inmiddels bijna 1400 keer gestemd en voorlopig is Eco Green […]
  • Geen ondernemer van jaar-verkiezing Goor Collectief15 december 2020 Geen ondernemer van jaar-verkiezing Goor Collectief De ondernemer van het jaar van Goor zal dit jaar niet worden verkozen. Dat is gisteren besloten tijdens de virtuele ledenvergadering van Goor Collectief. Normaal gesproken zouden de drie […]
  • Inreda Diabetic ondernemer van het jaar16 januari 2020 Inreda Diabetic ondernemer van het jaar Inreda Diabetic is vanavond gekozen tot ondernemer van het jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zaal De Bebsel. Het bedrijf van Robin Koops heeft […]
  • Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’10 januari 2019 Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’ Als het aan de lezers van Goorsnieuws.nl ligt, mag De Bebsel volgende week donderdag worden gekroond tot Goors ondernemer van het jaar. In een poll op deze site kreeg het zalencentrum- en […]