Weer muzikale talenten bij café Spek

GYG Entertainment organiseert komende vrijdag voor de tweede keer de zogenoemde ‘Music Focus on Talent’. bij café Spek zijn dit keer de bands Treadle en Basemen te zien en te horen zijn. Ook is er een optreden van de Goorse zangeres Anique Mengerink. Treadle is een jonge Diepenheimse band dat eigen werk brengt. Basemen is een formatie met zangeres die rock- en lichtere popmuziek ten gehore brengt. Mengerink is zangstudente aan de popacademie en brengt allround werk. De toegang is vrijdagavond gratis. Aanvang: 19:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof27 mei 2022 E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof De evenementenkalender vermeldt weer een aantal interessante activiteiten voor dit weekeinde. Zo is er vanavond de vierde editie van Focus on Talent bij Café Spek met diverse artiesten en […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Jong muziektalent in actie bij Spek23 februari 2022 Jong muziektalent in actie bij Spek GYG Entertainment en Café Spek organiseren vanaf komende zaterdag terugkerende muzieksessies waar jong talent voor het voetlicht zal treden. Onder de titel Music Session: Focus on Talent’ […]
  • Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag25 mei 2022 Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag Het bleek een beproefd concept maar kon door corona twee jaar niet plaats vinden. Morgen op Hemelvaartsdag, is het wel weer zover: Buddy's Open Air. Op het grote terras van het café aan […]
  • Nog even nagenieten…19 april 2022 Nog even nagenieten… Het was zonovergoten, oergezellig en muzikaal top al was het bier aan het begin van de avond bijna overal op. Het Goorse Bigbandfestival was voor de vele bezoekers een heerlijke middagje […]