Uitwedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse

De eerste elftallen van de drie Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde allemaal een uitwedstrijd. Allereerst gaat GFC, dat vorige week vanwege corona niet in actie kwam, in Borne tegen BZSV De Blauwwitters. De ploeg van trainer Romano Lammertink moet winnen om in het spoor van de topploegen te blijven na de nederlaag tegen Daarlerveen in de laatst gespeelde wedstrijd. BZSV is de nummer 9 met 13 punten uit 14 duels, 12 punten minder dan GFC

Twenthe gaat zondag naar Delden voor de Hofderby tegen Rood Zwart, het duel der middenmoters in de vierde klasse B. Hector reist af naar Beltrum voor het treffen met VIOS, de nummer twee van de ranglijst en wacht dus een zware kluif na de zege op Diepenheim en het afgelaste duel tegen sv Delden. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie7 mei 2022 Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige […]
  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]
  • GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede30 oktober 2021 GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede Na de veertien-klapper van vorige week tegen BZSV De Blauwwitters staat GFC vanmiddag een tegenstander van een ander formaat te wachten. In Hengelo is vanaf 16:30 uur de koploper in de […]
  • GFC en Hector tegen koplopers, Twenthe naar Neede12 maart 2022 GFC en Hector tegen koplopers, Twenthe naar Neede De eerste elftallen van GFC en Hector kunnen voor deze speelronde in de competitie de borst nat maken. Beiden treffen de koploper in hun klasse. GFC gaat vanmiddag op bezoek bij Juventa […]