Uitwedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse

De eerste elftallen van de drie Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde allemaal een uitwedstrijd. Allereerst gaat GFC, dat vorige week vanwege corona niet in actie kwam, in Borne tegen BZSV De Blauwwitters. De ploeg van trainer Romano Lammertink moet winnen om in het spoor van de topploegen te blijven na de nederlaag tegen Daarlerveen in de laatst gespeelde wedstrijd. BZSV is de nummer 9 met 13 punten uit 14 duels, 12 punten minder dan GFC

Twenthe gaat zondag naar Delden voor de Hofderby tegen Rood Zwart, het duel der middenmoters in de vierde klasse B. Hector reist af naar Beltrum voor het treffen met VIOS, de nummer twee van de ranglijst en wacht dus een zware kluif na de zege op Diepenheim en het afgelaste duel tegen sv Delden. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.