De genomineerden voor ondernemer van het jaar…

Mercom, Eco Green Twente, Jumbo Leussink, ET Phonehome en De Wereldwinkel zijn de genomineerden voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ in Goor. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van Goor Collectief in zaal De Bebsel. De vijf bedrijven zijn genomineerd door de laatste vijf winnaars van deze titel die voor het laatst in 2019 werd uitgereikt aan Robin Koops van Inreda Diabetics. Van de genomineerden won Hans Brunnekreef van Eco Green Twente vorig jaar ook al de Hoffelijkheidsprijs…

Voor Hans Harmsel (foto) van transport- en grondverzetbedrijf Mercom kan het de tweede titel worden. Hij werd ook ondernemer van het jaar van het jaar 2012. De leden van de ondernemersvereniging zullen op 19 mei hun stem uitbrengen. Het Goorse publiek kan vanaf maandag stemmen middels een poll op deze site.

Gerelateerde berichten