Met spoed op zoek naar spullen en vrijwilligers voor Oekraïense vluchtelingen in Goor

De gemeente is naarstig op zoek naar diverse spullen en vrijwilligers voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Goor. Op dit moment wordt hard gewerkt om een aantal woonruimtes aan de Rozenstraat in Goor (foto) gereed te maken voor negen Oekraïense families die volgende week aankomen. Pax Kinderhulp helpt bij de inrichting van de woningen maar er zijn nog veel extra spullen en vrijwilligers nodig om alles op de plek te krijgen. De gemeente doet daarom een dringende oproep aan de inwoners van Goor en omgeving om te helpen met het leveren van goederen uit de lijst die hieronder staat…

Ze kunnen aanstaande maandag 28 maart tussen 16:00 uur en 20:00 uur worden ingeleverd aan de Rozenstraat 25 in Goor. Daarnaast kunnen er ook spullen naar Pax Kinderhulp aan de D.J. Bunschotenstraat 12 in Goor gebracht worden. De openingstijden daar zijn maandag en woensdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en vrijdag van 09:00 uur tot 16:30 uur. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via deze LINK.

BENODIGDE GOEDEREN:

Stapelbedden
Dekbedden (geen matrassen)
Kledingkasten
Kledingrekken
Kussens
Bedlinnen
Koffiezetapparaat
Waterkoker
Combimagnetron
Elektrische kookplaat
Koelkast
Diepvries
Belangrijkste keukenspullen (borden, bestek, pannen, etc.)
Bureaus
Bureaustoelen
Wasmachine
Droger
Stofzuigers
Tuinmeubels
Handdoeken
Toiletartikelen (ongeopend)
Schoonmaakartikelen
Prullenbakken
Wasmanden
Spelletjes
Spelcomputers voor kinderen
Computers (PC’s)
Laptops
Tablets
Speelgoed
(Kinder)fietsen
Planten en woonaccessoires