Alex Vedders 50 jaar!

Alex Vedders is vandaag ook toegetreden tot de selecte club van 50. De kersverse abraham heeft deze mijlpaal gisteren al heel goed gevierd. De party met familie en vrienden werd tot diep in de nacht luister bijgezet met veel drank en gelach. Alex namens hen en deze site: van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

  • The Monoman treedt op bij De Bebsel2 februari 2022 The Monoman treedt op bij De Bebsel Nu de coronaregels zijn versoepeld hervat ook zalencentrum De Bebsel weer de activiteiten. Aanstaande zondag, 6 februari, treedt 'The Monoman Oneman-band' op in de Spiegelzaal. The […]
  • Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank8 november 2017 Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank De curatoren van de failliete reis- en busmaatschappij OAD slepen de Rabobank voor de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen voor de familie Ter Haar. Zo meldt het Algemeen […]
  • Hennie Smit erelid Rellie15 december 2018 Hennie Smit erelid Rellie Hennie Smit is gisteravond benoemd tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. Dat gebeurde tijdens een vergadering van het keurkorps bij café De Tapperij. De 58-jarige Hennie Smit is al […]
  • EHBO-cursus met  AED van start7 september 2010 EHBO-cursus met AED van start De Rode Kruis Afdeling Hof van Twente start morgenavond in Goor met een nieuwe cursus EHBO +AED certificaat.  De cursus neemt totaal 18 lesavonden in beslag. Het examen is in januari 2011. […]
  • Bomvol cabaretweekend18 december 2009 Bomvol cabaretweekend De bühne in Goor wordt dit weekend beklommen door Huub Stapel (foto). De bekende acteur komt naar de Reggehof voor zijn show Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Stapel zal in zijn […]