Gehavend Hector verliest in Beltrum

Een gehavend Hector verloor vanmiddag in Beltrum met 2-0 van de nummer twee in de vierde klasse B, VIOS. Trainer Jordy Drenth moest het doen zonder de geblesseerde sterkhouders Wesley Zwoferink en Silas Olijdam en de geschorste Tim Bannink maar weerde zich kranig in de eerste helft. Daarin had de thuisploeg een veldoverwicht maar was hector gevaarlijk in de omschakeling. Sjoerd Koster kreeg een grote kans op de 0-1 maar miste. In het eerste bedrijf kreeg VIOS ook nog een strafschop maar die werd gestopt door doelman Coen Eekhout (foto).

In de tweede helft hield Hector stand tot aan de 86e minuut toen VIOS een van de kansen wel benut zag (foto onder) tegen de hardwerkende ploeg uit Goor. Het werd uiteindelijk 2-0 toen een tweede toegekende strafschop wel werd binnen geschoten. Komende donderdag speel sV Hector het inhaalduel in en tegen Delden.