Poes neemt weer de kuierlatten

Het is niet voor het eerst dat onderstaande poes de lief en leed-pagina’s van deze site heeft gehaald. Het beestje met de naam Ia (spreek uit ieja) is weer weggelopen bij haar eigenaresse Ellen Grevink. Wie haar gezien heeft graag contact met 06-12455271.

poesje

Gerelateerde berichten

  • Ellen Grievink heeft poes gevonden23 augustus 2011 Ellen Grievink heeft poes gevonden Ellen Grievink is haar poes kwijt. De Goorse roept eenieder op die haar poes (foto) heeft gezien contact met haar op te nemen. 0641884542 Update: Inmiddels heeft Ellen laten weten dat haar […]
  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]
  • Poes Snoes is vermist23 september 2020 Poes Snoes is vermist Poes Snoes is vermist. Van haar is sinds zondagmiddag niets meer vernomen door haar baasjes. "Wij wonen aan de Deldensestraat in Goor en daar is ze dan ook voor het laatst gezien", laten […]
  • poesjosje28 mei 2012 Poes Josje sinds zondag vermist Josje is sinds zondag vermist. De poes van Bernadien Vloermans is weggelopen vanaf de Nijverheidsweg. Het is een jonge, grijze poes met een klein beetje een witte vacht. De dochter van […]
  • jb poesmica27 juli 2013 Poes Mica vermist in de Schoolstraat In de categorie verdwenen huisdieren vandaag een oproep voor de vermiste poes Mica. Heeft u een poes gezien die voldoet aan de onderstaande beschijving dan graag contact opnemen met Leo of […]