Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart

Geen goals op sportpark De Scheetheuvel vanmiddag tijdens de Hofderby tussen Rood zwart en vv Twenthe. Een wedstrijd waarin twee gelijkwaardige ploegen niet tot heel veel kansen kwamen. De grootste kans was vlak voor tijd voor Jeffrey Asbroek die de bal niet in de goal kreeg. Twenthe moest het doen zonder de geblesseerde doelman Bas Zweers die wwerd vervangen door de keeper van A1: Stan Hollegien. Ook A-speler Lars Veehof kreeg speelminuten in Delden. Volgende week speelt Twenthe thuis tegen VIOS Beltrum.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken22 mei 2022 Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken Twenthe heeft zich vanmiddag nagenoeg veilig gespeeld. De Goorse Tricolores boekten een uiterst knappe zege bij Sportclub Rekken en hebben daarmee de nacompetitie uit zicht. Bij de […]
  • Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s12 mei 2022 Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s Hector en Twenthe wisten vanavond in een doordeweekse speelronde weer geen punten te behalen. Hector verloor in Delden met 4-2 van Rood Zwart terwijl Twenthe op eigen veld met 1-4 […]
  • Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim10 april 2022 Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim Het was het verhaal van de gemiste kansen, hem zelf niet maken en uiteindelijk het deksel op de neus krijgen. Twenthe verloor vanmiddag het uitduel tegen vv Diepenheim met 2-1. Het duel […]
  • Twenthe in extremis langs Rietmolen20 maart 2022 Twenthe in extremis langs Rietmolen Twenthe behaalde vanmiddag een benauwde overwinning in de vierde klasse B op hekkensluiter Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het uiteindelijk 2-3 door een Goorse treffer in de […]
  • Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart7 november 2021 Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark 't Piepwillem was die […]