Kritiek op weghalen afvalbakken buitengebied

Er is veel kritiek op de beslissing van de gemeente Hof van Twente om de afvalbakken in het buitengebied van Goor weg te halen. Op social media en bij deze site komen veel reacties waarin het weghalen als ridicuul wordt bestempeld.Ook de campagne om het buitengebied in gezamenlijkheid schoon te houden leidt tot cynische reacties. Een poll op deze site is ook vernietigend. Maar liefst 85% vindt de beslissing om de bakken weg te halen belachelijk. 10% snapt de beslissing wel en denkt net als de gemeente dat het mee zal vallen met het zwerfafval. De overige 5% van de meer dan 400 respondenten heeft geen mening. De volgende poll gaat over de verkiezing ‘Ondernemer van het jaar’. De nominaties zijn bekend en ook het publiek heeft een stem. U mag het zeggen! (Poll op PC rechts onderaan op de site).

Gerelateerde berichten

  • Afvalbakken in buitengebied waarschijnlijk niet terug geplaatst28 januari 2022 Afvalbakken in buitengebied waarschijnlijk niet terug geplaatst De afvalbakken die door de gemeente Hof van Twente in het buitengebied van Goor zijn weggehaald voor de jaarwisseling, worden naar alle waarschijnlijkheid niet terug geplaatst. De […]
  • Minder vaak afval ophalen? Geen goed idee16 juli 2021 Minder vaak afval ophalen? Geen goed idee Een grote meerderheid van Goor vindt het geen goed plan om Twente Milieu minder vaak het afval op te komen halen dan nu het geval is. Wethouder Scholten wil de bakken straks eens in de […]
  • Definitief geen afvalbakken in buitengebied17 februari 2022 Definitief geen afvalbakken in buitengebied De afvalbakken in het buitengebied van Goor komen definitief niet terug. Daarnaast worden in de kernen wat afvalbakken weggehaald en worden de overblijvende bakken zowel afvalbak als […]
  • Poll: Minder afval ophalen, wel of geen goede zaak?18 juni 2021 Poll: Minder afval ophalen, wel of geen goede zaak? Op Facebook waren er nogal wat reacties op het bericht dat de gemeente Hof van Twente voornemens is om vanaf 1 januari aanstaande niet eens in de twee, maar eens in de drie weken, het […]
  • Scholen krijgen spellendoosje over afval10 maart 2021 Scholen krijgen spellendoosje over afval Leerlingen van de vijf Goorse basisscholen krijgen morgen een spellendoosje over afval. Het zogenoemde '5-minutendoosje' bevat 35 educatieve, humoristische, actieve en creatieve […]