An d’Olde Putte en Cafetaria Visser sluiten de deuren

Een iconisch horecabedrijf in Goor gaat zijn deuren sluiten. Cafetaria Visser en Restaurant An d’Olde Putte zullen vanaf 1 april uit het straatbeeld verdwijnen. De uitbaters Visser gaan met pensioen en zullen de meeste onderdelen afstoten. De ontbijtservice en het vervaardigen van ambachtelijke honing wordt nog wel voortgezet. An d’Olde Putte en Cafetaria Visser hebben decennia op decennia het horeca-leven in Goor verrijkt. Van de klassieke bamibal tot de hoogwaardige exclusieve gerechten in het restaurant. Veel plaatsgenoten hebben genoten van de ambachtelijke culinaire hoogstandjes. Het is na deze week verleden tijd.

Gerelateerde berichten

  • BVB weer te gast op toernooi GFC1 oktober 2013 BVB weer te gast op toernooi GFC De Duitse topclub Borussia Dortmund is ook dit jaar weer de buitenlandse blikvanger op het traditionele internationale C-toernooi van GFC. De ploeg was vorig jaar ook de sterkste. Het […]
  • ’t Doktershuuske in top 10 beste B&B’s VT Wonen20 augustus 2021 ’t Doktershuuske in top 10 beste B&B’s VT Wonen 't Doktershuuske van Erik Spijkerman en Wilma Godwaldt is door VT Wonen opgenomen in de top 10 van leukste B&B's van Nederland. De Goorse Bed and Breakfast in de voormalige […]
  • Goor 69 jaar uit handen van Duitse bezetter8 april 2014 Goor 69 jaar uit handen van Duitse bezetter Het is vandaag precies 69 jaar geleden dat Goor bevrijd werd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op zondag 8 april 1945 reed een gevechtsgroep van de Eerste Poolse Pantserdivisie rdoor Goor, […]
  • Paul Reef in Portret13 januari 2020 Paul Reef in Portret Paul Reef is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. De naam Reef is een bekend fenomeen in Goor, maar wie is de persoon achter het bedrijf. Ook voor het centrum van Goor zet hij zich […]
  • 20 augustus 2012 Warmste weekend sinds jaren in Goor Goor heeft een zeer warm weekend achter de rug. Vooral zondagmiddag steeg het kwik op veel plaatsen ruim boven de dertig graden uit in het Twentse Haagje. In de zon werden rond half vier […]