Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag

De evenementenkalender is weer overvol voor het komende weekeinde. Genoeg vertier dus met allereerst de voorstelling ‘Sneu’ van de Diepenheimse cabaretier André Manuel vanavond in De Reggehof. Morgen wordt het Schoolfeestseizoen na twee jaar eindelijk weer afgetrapt met de opening van de Schoolfeestloods waar de wagenbouwers een begin zullen maken met hun creaties voor de rondgang eind juni. Morgen is het Veteranendag met diverse activiteiten op het Schoolfeestplein…

Morgenavond de Johannes Passion in de Hofkerk en cabaretière Christel de Laat in De Reggehof. Zondag is daar het Anjerconcert van de Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht terwijl gospelzangeres Maria Markesin in de Ark zingt. Bij De Pot de Hofjazzband én een graftrommelexpositie op de algemene begraafplaats. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Comedytunes en films in De Reggehof29 april 2022 Comedytunes en films in De Reggehof De evenementenkalender vermeldt voor het komende weekeinde wat minder dan in de afgelopen weken maar toch valt er zeker wat te lachen. Vanavond is er een Comedytunes met een comedynight […]
  • Cabaret, Duitse klanken en ronkende motoren22 april 2022 Cabaret, Duitse klanken en ronkende motoren Na het enerverende Paasweekeinde is er ook de komende dagen weer van alles te doen in en om het Twentse Haagje. Allereerst het cabaretduo Joosen&De Jager dat vanavond in de Reggehof […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Gestampte meisjes en stickers ruilen24 januari 2020 Gestampte meisjes en stickers ruilen Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de […]