Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag

De evenementenkalender is weer overvol voor het komende weekeinde. Genoeg vertier dus met allereerst de voorstelling ‘Sneu’ van de Diepenheimse cabaretier André Manuel vanavond in De Reggehof. Morgen wordt het Schoolfeestseizoen na twee jaar eindelijk weer afgetrapt met de opening van de Schoolfeestloods waar de wagenbouwers een begin zullen maken met hun creaties voor de rondgang eind juni. Morgen is het Veteranendag met diverse activiteiten op het Schoolfeestplein…

Morgenavond de Johannes Passion in de Hofkerk en cabaretière Christel de Laat in De Reggehof. Zondag is daar het Anjerconcert van de Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht terwijl gospelzangeres Maria Markesin in de Ark zingt. Bij De Pot de Hofjazzband én een graftrommelexpositie op de algemene begraafplaats. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.