Tijdelijke priklocatie woensdag weer open

De tijdelijke vaccinatielocatie in het centrum van Goor gaat komende woensdag weer open. Mensen die een prik tegen het coronavirus willen halen kunnen daar tot en met zondag 10 april terecht met of zonder afspraak, Het leegstaande pand aan de Grotestraat 84 gaat tijdelijk open om meer mensen te bewegen zich te laten inenten. Het aantal vaccinaties neemt landelijk af…

In Goor kunnen mensen terecht voor een 1e of 2e prik, de boosterprik óf de herhaalprik. De GGD opent op woensdag, donderdag en vrijdag van 12:00 uur tot 18:15 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 16:15 uur de vaccinatielocatie. Wie een afspraak wil maken kan dat doen via coronavaccinatie-afspraak.nl of via telefoonnummer 0800-7070.

Gerelateerde berichten

  • Vaccinatiegraad in de Hof naar 90%25 oktober 2021 Vaccinatiegraad in de Hof naar 90% De gemeente Hof van Twente doet het goed als het gaat om het aantal vaccinaties tegen het coronavirus. Inmiddels is 89% van alle inwoners van 18 jaar en ouder volledig gevaccineerd […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Veel Gorenaren getroffen door corona30 juni 2022 Veel Gorenaren getroffen door corona Dat ze nog niet van het coronavirus af zijn is in de afgelopen dagen zeker wel gebleken in het Goorse. Er worden veel positieve tests gemeld. Het gaat hierbij met name om zelftests die […]
  • Aantal positieve testen in de Hof stabiel29 december 2021 Aantal positieve testen in de Hof stabiel Het aantal mensen dat in de Hof van Twente positief is getest op het coronavirus, blijft dagelijks schommelen tussen de 18 en 15 per dag. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de […]
  • Hof van Twente scoort goed op Nederlandse vaccinatiekaart9 september 2021 Hof van Twente scoort goed op Nederlandse vaccinatiekaart In de gemeente Hof van Twente zal uiteindelijk zo'n 90% van de bevolking volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM die door RTL Nieuws zijn […]