Enchanté zondag in PP-kerk

Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van muziekschoolleerlingen die samen gingen zingen. Enchanté is uitgegroeid tot een kamerkoor dat repertoire zingt van licht klassiek tot klassiekers uit de lichte muziek. Het koor staat onder leiding van dirigent Nora Volkert. Het concert in de Petrus en Pauluskerk begint om 15.00 uur. Kosten zijn 10 euro.

Gerelateerde berichten

  • Kom zingen bij Kick It!28 september 2022 Kom zingen bij Kick It! "Het is Kicken bij Kick It!" Dat is de slogan van de twee jeugdkoren van Kick It. In het najaar bestaan deze koren drie jaar. Er zijn al verschillende optredens verzorgd waaronder […]
  • Onze Stem weer actief3 juli 2021 Onze Stem weer actief De leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zij na een lange coronaperiode ook weer begonnen. Herberg de Pot was plaats van handeling voor de eerste repetitie onder leiding van […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]
  • Open repetitie PeePeetjes7 april 2016 Open repetitie PeePeetjes Kinderkoor De PeePeetjes houdt morgenmiddag, vrijdag 8 april een open repetitie. Het koor, dat al 50 jaar bestaat, heeft inmiddels een divers repertoire en kan nog jonge enthousiaste leden […]