Inschrijving Triathlon geopend

De zesde uitgave van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon vindt dit jaar plaats op zondag 22 mei. De 450 deelnemers zullen weer starten bij Zwembad de Vijf Heuvels. De inschrijving is nu geopend. Er kan aan verschillende afstanden worden meegedaan. Tijdens de Hof van Twente Triathlon (zwemmen, wielrennen en hardlopen) wordt in het bijzonder gestreden om het Hof van Twente Kampioenschap. Iedere inwoner van de Hof van Twente die deelneemt aan deze triathlon dingt automatisch mee naar deze eervolle titel.

Gerelateerde berichten

  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]
  • Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon20 mei 2017 Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon De bossen rondom Goor zijn morgen weer het decor voor de Hof van Twente-triatlon. Die wordt voor de derde keer gehouden. De organisatie is in handen van het Triatlon Team Hof van Twente […]
  • Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon30 mei 2016 Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, […]
  • Geef je op voor Doggy Plons13 augustus 2022 Geef je op voor Doggy Plons Het is nu nog hartje zomer. Maar medio september zit het buitenseizoen er weer op voor zwembad De Vijf Heuvels. Het reces wordt dan ingeluid met Doggy Plons. Met deze activiteit wordt een […]
  • Open Dag zwembad De Vijf Heuvels met viering 50 jarig jubileum9 september 2021 Open Dag zwembad De Vijf Heuvels met viering 50 jarig jubileum Het binnenbad van Sportfondsenbad De Vijf Heuvels bestaat komende zaterdag, 11 september, 50 jaar. In het kader daarvan is er dan een Open Dag met tal van activiteiten voor jong en oud […]