Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk

Carl Wittrock kan na de nodige corona-afgelastingen zijn vuurdoop beleven met zijn nieuwe compositie. Onder de naam “Baile de Fantasia” gaat zijn nieuwe werk zaterdag in première. De Goorse dirigent zal zijn stuk als eerste laten horen in zijn woonplaats in De Hofkerk met de leden van de Goorse accordeonvereniging Kunst Na Arbeid. Het stuk komt binnenkort beschikbaar voor alle accordeonorkesten binnen Nederland. Zaterdag trapt het harmonieorkest van Apollo onder leiding van Carl Wittrock het concert af met een verrassend repertoire. Na de pauze brengt het A-orkest van KNA de nieuwe compositie én een afwisselend programma ten gehore. Kaarten (7.50 euro) zijn te reserveren via info@nullkna-goor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’11 april 2022 Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’ De première van het muziekstuk ‘Baile de Fantasia’ van de Goorse componist Carl Wittrock bleek afgelopen zaterdagavond een groot succes. Hij schreef het stuk in opdracht van de […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA13 juli 2021 Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA Een hagelnieuwe compositie van de Goorse componist Carl Wittrock gaat op 20 november in première tijdens een concert van de Goorse accordeonvereniging KNA in samenwerking met Apollo. Het […]
  • Amerikanen laaiend enthousiast over compositie Wittrock12 april 2017 Amerikanen laaiend enthousiast over compositie Wittrock Het was een bijzondere dag voor de Goorse maestro Carl Wittrock, gisteren in de beroemde Carnegie Hall in New York. De componist was afgereisd om getuige te zijn van de première van zijn […]
  • Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma18 april 2016 Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma Cabaretière Nathalie Baartman kwam vanavond om kwart voor negen met de nieuwe theaterbrochures van De Reggehof per fiets de foyer van het theater in rijden en zong in een volle foyer een […]