Samenwerken, ook met Carel Groothengel (ingezonden brief)

Onderstaand schrijven kregen we van Elles Tenten. Zij reageert op de ingezonden brief van Carel Groothengel die een stuk schreef naar aanleiding van de verkiezingen, de winst van In Beweging en de eventuele samenwerking met andere partijen. En juist die samenwerking wenst Elles ook. Lees de brief hieronder…

Samenwerken, ook met Carel Groothengel

Ik lees in Goorsnieuws het stuk van Carel Groothengel en kan niet anders dan instemmen met wat hij over de PvdA schrijft: die partij heeft mooie dingen voor elkaar gekregen in onze gemeente. Lof!
Wat mij hoop geeft is, dat hij zegt dat hij samen wil werken met In Beweging en zelfs lid is geworden, naast zijn PvdA-lidmaatschap.

Ik ben nog niet zo lang geleden ook lid geworden van In Beweging, niet alleen om hun standpunten ( zie bijv. de Kieswijzer), maar ook omdat ze al daadwerkelijk samenwerken: binnen In Beweging zitten mensen van allerlei politieke pluimage, die allemaal een politiek willen die sociaal, duurzaam en verbindend is.

Jammer is alleen, dat Carel Groothengel misschien onvoldoende gelegenheid heeft gehad kennis te nemen van de standpunten. Ook is het jammer, dat hij In Beweging al beoordeelt voordat ze kunnen laten zien wat ze waard zijn.
Ik hoop van harte dat hij In Beweging positief wil volgen -tot het tegendeel bewezen is, haha-, dat hij intern aan de discussie wil deelnemen, maar vooral ook dat er een mooie samenwerking tot stand komt met de leden van de PvdA (en anderen). Want volgens mij, als ik zo lees en zie wat de PvdA voorstaat, staan ze politiek heel dicht bij elkaar. En samen sta je sterk!

Elles Tenten