TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics

Het Goorse bedrijf TG Koeriers is overgenomen door KSO Logistics. Dat is een vergelijkbaar koeriersbedrijf die ooit begonnen is in Eibergen en waarvan de hoofdvestiging inmiddels in Doetinchem zit. Eigenaar Henri Tijhuis van TG Koeriers, dat dagelijks 45 bestelbussen en 5 vrachtwagens op de weg heeft, blijft voorlopig aan om de overname te begeleiden. “Voor mij is het belangrijk dat er voor de ruim 90 medewerkers zekerheid van werk en inkomen is en dat er voor hen zo min mogelijk verandert.”

KSO Logistics wil graag heeft al veel klanten in Twente en wil daarom ook graag een vestiging in deze regio openen. Tijhuis houdt zijn busbedrijf TG Via na de overname wel aan en blijft ook voorzitter van ondernemersvereniging Goor Collectief. “Daarnaast zal er ongetwijfeld later wel weer wat moois op mijn pad komen”.

(foto: Henri Tijhuis (l) met Ramon Smit van KSO Logistics)

Gerelateerde berichten

  • Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief18 mei 2021 Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief Henri Tijhuis (foto links) is de nieuwe voorzitter van Goor Collectief. Dat is gisteren besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Goorse ondernemersvereniging. Hij volgt Bart […]
  • Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn11 februari 2019 Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn Een bestelbus van koeriersbedrijf TG-koeriers (Tijhuis) is gestolen in Apeldoorn. De bus stond geparkeerd voor het huis van één van de chauffeurs van het Goorse bedrijf in Apeldoorn en is […]
  • TG Koeriers viert 25-jarig jubileum5 december 2018 TG Koeriers viert 25-jarig jubileum TG Koeriers viert haar 25-jarig bestaan. In 1993 is grondlegger Henri Tijhuis (foto), destijds samen met Christiaan van Sermondt, gestart met de eerste koeriersdienst van Goor. Vanaf het […]
  • CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan15 oktober 2021 CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan De lokale CDA-fractie is in gesprek met ondernemersvereniging Goor Collectief en Stichting BIZ over de leegstand in het centrum van Goor. De Christen Democraten willen daar samen met de […]
  • Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep4 oktober 2021 Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep De Munsterhuis Groep en Profix Schadeherstel Goor gaan samenwerken. Naast het eigen ASN-schadeherstelbedrijf in Enschede breidt de Munsterhuis Groep haar schadeactiviteiten hiermee verder […]