TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics

Het Goorse bedrijf TG Koeriers is overgenomen door KSO Logistics. Dat is een vergelijkbaar koeriersbedrijf die ooit begonnen is in Eibergen en waarvan de hoofdvestiging inmiddels in Doetinchem zit. Eigenaar Henri Tijhuis van TG Koeriers, dat dagelijks 45 bestelbussen en 5 vrachtwagens op de weg heeft, blijft voorlopig aan om de overname te begeleiden. “Voor mij is het belangrijk dat er voor de ruim 90 medewerkers zekerheid van werk en inkomen is en dat er voor hen zo min mogelijk verandert.”

KSO Logistics wil graag heeft al veel klanten in Twente en wil daarom ook graag een vestiging in deze regio openen. Tijhuis houdt zijn busbedrijf TG Via na de overname wel aan en blijft ook voorzitter van ondernemersvereniging Goor Collectief. “Daarnaast zal er ongetwijfeld later wel weer wat moois op mijn pad komen”.

(foto: Henri Tijhuis (l) met Ramon Smit van KSO Logistics)