GFC-SV Rijsen weer afgelast

Het inhaalduel GFC-SV Rijssen dat vanavond zou worden gespeeld op sportpark Heeckeren gaat niet door. Het veld is door de slechte weersomstandigheden onbespeelbaar. Het duel in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd eerder afgelast vanwege coronagevallen bij GFC. De wedstrijd is nu ingepland voor volgende week dinsdag 12 april en begint dan om 20:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen13 april 2022 GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen GFC heeft de inhaalwedstrijd tegen SV Rijssen gisteravond met 1-0 gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren viel de enige maar bijzonder fraaie treffer van Tim Wassink, vlak voor rust. […]
  • Afgelaste wedstrijden GFC en Hector opnieuw vastgesteld21 maart 2022 Afgelaste wedstrijden GFC en Hector opnieuw vastgesteld De wedstrijd GFC-SV Rijssen die afgelopen zaterdag werd afgelast vanwege coronagevallen bij GFC, wordt ingehaald op dinsdag 2 april. Het duel op sportpark Heeckeren begint dan om 20:00 […]
  • Inhaalduels GFC en Hector op doordeweekse dagen9 maart 2022 Inhaalduels GFC en Hector op doordeweekse dagen De wedstrijd GFC-Daarlerveen die op 26 februari is afgelast wordt komende dinsdag ingehaald. Een belangrijk duel voor de rood-zwarten die komende zaterdag eerst nog tegen koploper Juventa […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC14 mei 2022 Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC De kansen voor GFC op het kampioenschap n de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal zijn na vanmiddag fors geslonken. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor op eigen veld de […]