Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand

Het Goorse Repair Café heeft zijn nut inmiddels bewezen en trekt maandelijks veel bezoekers naar De Mossendam en dat betreft ook steeds vaker de jongere doelgroep. Komende zaterdag is er weer een mogelijkheid om kleine reparaties uit te laten voeren. Dit initiatief speelt in op verbetering van het milieu door minder weg te gooien. Het gaat veelal om kleine reparaties aan bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, strijkijzer, klok of speelgoed. Daarvoor zijn tien technische vrijwilligers beschikbaar. Het Repair Café wordt iedere tweede zaterdag van de maand gehouden van 10:00 tot 13.:00 uur in sporthal de Mossendam.

Gerelateerde berichten

  • Repair Café zaterdag weer te bezoeken8 februari 2022 Repair Café zaterdag weer te bezoeken Het Repair Cafe is komende zaterdag, 12 februari weer geopend. Vanaf 10:00 uur staan een tiental handige vrijwilligers weer klaar om kleine reparaties te verrichten aan allerhande spullen […]
  • Repair Café komende zaterdag weer geopend31 augustus 2021 Repair Café komende zaterdag weer geopend Komende zaterdag, 4 september, is er er weer een Repair Café in de kantine van sporthal De Mossendam. Allerhande spulletjes kunnen dan worden ingebracht om te laten repareren door enkele […]
  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]
  • Repair-café gaat niet door9 oktober 2020 Repair-café gaat niet door Het Repair-café dat morgen (zaterdag 10-10) zou worden gehouden in sporthal De Mossendam, gaat niet door. Vanwege de Corona-perikelen en het oplopen van de besmettingen is besloten om het […]
  • Repaircafé zoekt vrijwilligers28 september 2020 Repaircafé zoekt vrijwilligers Het Repaircafé in Goor is op zoek naar handige vrijwilligers die willen helpen om allerhande dingen te maken van mensen die komen met 'kapotte' spullen. Het Repaircafé is op elke tweede […]