Machines gestolen bij inbraak bedrijf

politie_petIn de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 april is er ingebroken in een bedrijf aan de J.M. de Bruynstraat in Goor. Woensdagmorgen rond 07.00 uur werd de inbraak ontdekt. Er zijn vier machines gestolen uit het bedrijf. Het gaat om drie onderdrukmachines en een onderdrukregistratieapparaat die worden gebruikt bij het verwijderen van asbest. Mensen die iets hebben gezien van de inbraak of die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht zich te melden. Dit kan door te bellen naar team Hof van Twente van Politie Twente, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Gereedschap weggenomen uit sloopwoning20 april 2012 Gereedschap weggenomen uit sloopwoning Er is in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 april niet alleen ingebroken in een bedrijf aan de J.M. de Bruynstraat, maar ook een sloopwoning kreeg 's nachts ongewenst bezoek van […]
  • Graafmachine gestolen bij werkzaamheden20 september 2012 Graafmachine gestolen bij werkzaamheden Tussen dinsdag 18 september 16.30 en woensdag 19 september 06.50 uur is een graafmachine gestolen aan de Rijksweg tussen Goor en Delden. De graafmachine stond daar gestald in verband met […]
  • alt8 april 2013 Dode bij bedrijfsongeval Eternit Een 56-jarige man uit Goor is vannacht om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval. Rond middernacht werden de hulpdiensten opgeroepen voor een beknelling bij de Eternit. Een man bleek […]
  • Goorse tiener zwaar mishandeld7 april 2010 Goorse tiener zwaar mishandeld Een 17-jarige Gorenaar is maandag rond 01.30 uur zwaar mishandeld door een nog onbekende groep jongeren. De mishandeling vond plaats in de Herman Heijermanstraat. De jongen werd plotseling […]