GFC wint wederom met miniem verschil

Na de zege van vorige week op Lemele heeft GFC opnieuw met moeite afgerekend met een laagvlieger. De ploeg van trainer Romano Lammertink was vanmiddag met 1-0 te sterk voor Daarle. Olaf Siegers, topscorer van de Oudste Goorsche, was als vaker dit seizoen goud waard voor de ploeg. Door de overwinning blijft GFC meedraaien in de top van de vierde klasse.

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]
  • GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen15 maart 2022 GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen Na de prima overwinning op Juventa '12 afgelopen zaterdag was er voor GFC hoop op een goed vervolg op een plek aan de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal maar die hoop was […]
  • GFC wint verdiend van MVV’6919 februari 2022 GFC wint verdiend van MVV’69 GFC heeft het eerste competitieduel na de winterpauze met 0-2 gewonnen. In Marle werd MVV'69 met 0-2 verslagen. Op een slecht veld met veel wind was het bij rust nog 0-0 in een eerste […]