Gereedschap weggenomen uit sloopwoning

Er is in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 april niet alleen ingebroken in een bedrijf aan de J.M. de Bruynstraat, maar ook een sloopwoning kreeg ’s nachts ongewenst bezoek van inbrekers. Uit de woning werd speciaal gereedschap voor de asbestsanering weggenomen. Het gereedschap heeft een totale waarde van zo’n 5.000 euro.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Machines gestolen bij inbraak bedrijf19 april 2012 Machines gestolen bij inbraak bedrijf In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 april is er ingebroken in een bedrijf aan de J.M. de Bruynstraat in Goor. Woensdagmorgen rond 07.00 uur werd de inbraak ontdekt. Er zijn vier […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Aanrijding met gewonde op de Wheeweg28 december 2019 Aanrijding met gewonde op de Wheeweg Bij een aanrijding tussen twee auto's op de kruising van de Wheeweg en de Gruttostraat in Goor is zatermiddag een gewonde gevallen. Het gaat om de bestuurdster van een bestelauto. Die is […]