Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim

Het was het verhaal van de gemiste kansen, hem zelf niet maken en uiteindelijk het deksel op de neus krijgen. Twenthe verloor vanmiddag het uitduel tegen vv Diepenheim met 2-1. Het duel werd in de 95e minuut beslist. In het eerste bedrijf kwam de thuisploeg goed uit de startblokken en nam de leiding na negen minuten. Twenthe ontwikkelde daarna veel druk en dat resulteerde vlak voor rust in de gelijkmaker van Jeffrey Asbroek…

In de tweede helft een regen aan kansen voor Twenthe maar geen treffers. Die viel dus wel maar voor Twenthe aan de verkeerde kant. Twenthe blijft door de zure nederlaag op de zevende plek van de ranglijst in de vierde klasse B met 20 punten met een gat van 9 punten naar de nummer 6 en de hete adem van de twee nummers 8 in de nek: Rood Zwart en Hector.