Benjamin Been nieuwe directeur Salut

Benjamin Been nieuwe is de nieuwe directeur van Salut. Hij volgt Anne van Veen op die de afgelopen vier jaar leiding gaf aan de welzijnsorganisatie. Van Veen gaat met pensioen na 42 jaar welzijnswerk. Hengeloër Benjamin Been was manager binnen het College voor Mens & Gezondheid bij het ROC van Twente en het UWV en daarvoor locatiehoofd van de crisisopvang bij de JP van den Bent Stichting. Welzijnsorganisatie Salut werd in samenwerking met de gemeente Hof van Twente in 2016 opgericht en er werken nu 31 mensen. Foto: Benjamin Been (r) en Anne van Veen (l)

Gerelateerde berichten

  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]
  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk20 januari 2021 Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk In Goor en de overige keren in de gemeente Hof van Twente doet bijna 50% van de inwoners op de één of andere manier vrijwilligerswerk. Dat is uitgezocht door Salut. Dat lijkt een prima […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Salut overstelpt met kerstkaarten na oproep aan inwoners24 december 2020 Salut overstelpt met kerstkaarten na oproep aan inwoners Meer dan 1000 kerstkaarten kwamen er binnen bij welzijnsorganisatie Salut na een oproep aan inwoners van Goor en omgeving om creatief te zijn en kerstkaarten te maken en in te leveren. De […]