Groei Zenkeldamshoek ondanks crisis

Het aantal bedrijven op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek groeit harder dan verwacht. Ondanks de kredietcrisis is er in het afgelopen jaar 1,8 hectare grond verkocht aan ondernemers. Daarnaast zijn opties genomen die goed zijn voor 4,2 hectare. Volgens wethouder Knuiman is de groei met name te danken aan ondernemers uit Goor en omgeving. “Dat zijn bedrijven die het in de afgelopen jaren goed gedaan hebben. Die kiezen juist in deze periode voor nieuwbouw”.

 Ook is er in het afgelopen jaar door ondernemers zelf inhoud gegeven aan parkmanagement. “Zij kunnen zelf kiezen welke diensten ze gezamenlijk willen inkopen zoals afvalverwerking en beveiliging. Dat maakt Zenkeldamshoek ook aantrekkelijk als vestigingsplaats.” aldus de wethouder. De start van het industrieterrein was enkele jaren geleden uiterst moeizaam. De groei bleef in het begin juist achter bij de verwachtingen.

Gerelateerde berichten

  • Apollo, Goorse Revue en Winters Genieten…13 december 2019 Apollo, Goorse Revue en Winters Genieten… Een overvolle evenementenagenda voor dit weekeinde. In Goor zeker geen donkere dagen voor kerst want er is van alles te beleven. Op dit moment is de Paardenmarkt al in volle gang op het […]
  • pascal g8 mei 2014 Hoger beroep Pascal G. gestart, RTL 4 pakt uit Op de dag dat het hoger beroep tegen Pascal Gelen start, staat de Goorse pedofiel centraal in het RTL-programma Op De Vlucht. Misdaadverslaggever John van den Heuvel spoorde Gelen op in […]
  • Jan Lentelink voorzitter af bij wijkvoorziening ’t Doesgoor5 maart 2020 Jan Lentelink voorzitter af bij wijkvoorziening ’t Doesgoor Jan Lentelink is gisteravond uitgezwaaid als voorzitter Wijkvoorziening 't Doesgoor. De oud-politicus was sinds 2012 voorzitter en van grote waarde voor de contacten met de gemeente. Ook […]
  • alv img_007715 maart 2012 Gedeelde zorgvisie in de Hof Vertegenwoordigers van een groot aantal zorgorganisaties, de gemeente en gemeenteraadsfracties gaan vanavond praten over een gezamenlijk visie op de toekomst van de zorg in Hof van […]
  • Zilveren armband gevonden Kerkstraat5 februari 2013 Zilveren armband gevonden Kerkstraat Maandagmiddag is in de Kerkstraat ter hoogte van Avania een zilveren armand gevonden met de inscriptie Nancy. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 0547-275587.