Apollo bruist tijdens Bigbandfestival

De Goorse muziektrots Apollo wil zich op een speciale wijze laten zien tijdens het Bigbandfestival komende maandag in het Goorsr stadshart. Onder de titel ‘Apollo bruist’ is er een informatiestand waar instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd en kunnen kinderen bellen blazen. Daarnaast is er een speciaal Apollo-frame waarin bezoekers een foto kunnen (laten) maken en daarmee een Apollo Schoolfeestpakket kunnen winnen. Wie de gemaakte foto op Facebook, Instagram of Twitter deelt met de hashtag #apollobruist of#apollogoor maakt daarop kans

Na het BigBandFestival organiseert Apollo ook nog het Frühlingsconcert van de Reggestad Muzikanten op 24 april bij De Bebsel en het Koningsdagconcert op 27 april in het centrum van Goor. Op 28 mei doen de Reggestad Muzikanten ook nog mee aan het Europees Kampioenschap in hun genre waarover later meer.

Gerelateerde berichten

  • 23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten8 januari 2020 23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten De Goorse Reggestad Muzikanten en de Reggetaler Spatzen houden komende zondag voor de 23e keer haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Dat wordt gehouden in zaal De Bebsel en begint om 11.30 […]
  • Reggestad Muzikanten op Monte Bello6 juni 2019 Reggestad Muzikanten op Monte Bello De Reggestad Muzikanten en die Orginal Reggetaler Spatzen, onderdelen van Muziekvereniging Apollo, laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Op Tweede […]
  • Apollo spekkoper tijdens clubkascampagne19 april 2019 Apollo spekkoper tijdens clubkascampagne Het jubilerende Apollo is dit jaar de grootverdiener tijdens de Rabobank Clubklas-campagne. De 100-jarige muziekvereniging wist 237 stemmen binnen te hengelen via de digitale snelweg en […]
  • Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent24 maart 2019 Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent Zo'n 750 mensen bevolkten gisteravond de Tiroler-tent op het Schoolfeestplein waarin het uitermate gezellig was. Na de Duitse klanken van de Reggestad Muzikanten van Apollo en de […]
  • Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten8 januari 2019 Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten Als ieder jaar ook nu weer een nieuwjaarsconcert van Apollo’s Reggestad Muzikanten. De Bebsel is zondagmiddag de plaats van handeling van het eerste afspraakje in 2019. De Reggestad […]