Wie is de Goorse die Koos een brief schreef?

Een bijzonder bericht op de populaire Facebookpagina ‘Ik zoek iemand’. Daar is ene Koos van Balen, woonachtig in Brainerd Amerika volgens zijn Facebookpagina, op zoek naar een vrouw uit Goor die hij ontmoette in Egmond aan Zee aan het begin van de 70-er jaren. Volgens het bericht moet de vrouw toen 26 jaar zijn geweest en werkte ze bij apotheek in Goor. Na die ontmoeting heeft van Balen (foto uit 1974) een brief ontvangen en is daarna het contact gestopt. Hij zoekt nu naar de desbetreffende vrouw en schreef onderstaande tekst op de Facebookpagina…

Jij kwam uit de plaats Goor uit de mooie gemeente Hof van Twente. Jij kwam voor de tweede keer in Egmond aan Zee samen met 2 kindertjes en je moeder weekje vakantie houden. Jij en ik kwamen elkaar tegen in de disco bowlingbal. Jij werkte toen in een Apotheek in Goor. Dit alles speelde zich in de jaren 1969-70. Ik zat net in dienst Jij hebt je woord gehouden en schreef mij 1 brief. Hier gebruikte jij het woord BAGHEERA. Dat vond je een prachtig woord uit de film. Jij was dacht ik 26 jaar in die tijd. Herken je de tref woorden en/of gebeurtenissen laat het mij weten. Dan kan ik je nog bedanken voor die ene brief…

Reacties kunnen worden geplaatst onder het bericht op de desbetreffende Facebookpagina of via de pagina van Koos van Balen.

Gerelateerde berichten

  • Geocaching steeds populairder in Goor en omgeving4 april 2021 Geocaching steeds populairder in Goor en omgeving Een keer wat anders dan eieren zoeken op Eerste Paasdag... Er zijn, ook in Goor, steeds meer mensen die het spel hebben ontdekt en op zoek gaan naar de schatten die hierbij 'caches' wordt […]
  • Brieven van Mirthe aan Kerkstraatbewoners leiden wellicht tot documentaire19 maart 2021 Brieven van Mirthe aan Kerkstraatbewoners leiden wellicht tot documentaire Filmmaker Mirthe Fernandes overweegt een documentaire te maken over de bewoners van de Goorse Kerkstraat. De 24-jarige Goorse is daar met haar vriend een jaar geleden komen wonen en heeft […]
  • Wie kent deze mensen ?1 november 2020 Wie kent deze mensen ? De redactie kreeg een bijzonder verzoek van Henny Peijnenburg uit Den Bosch. Zij is op zoek naar mensen, die personen op de foto’s hieronder herkennen uit de periode maart tot en met […]
  • Johan Derksen-tje…18 augustus 2020 Johan Derksen-tje… Een bijzondere zomer en dat was het. Weken vrij voor de boeg zonder er vooraf echt een invulling aan te hebben geven. Het risico van zo’n loze tijd vrij in het vooruitzicht is dat je gaat […]
  • Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor14 augustus 2020 Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor Het is hoog zomer en normaliter is dat niet de tijd om het te hebben over het Sinterklaasfeest in december. De landelijke Zwarte Pieten-discussie zorgt er echter voor dat dit soebat […]