GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen

GFC heeft de inhaalwedstrijd tegen SV Rijssen gisteravond met 1-0 gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren viel de enige maar bijzonder fraaie treffer van Tim Wassink, vlak voor rust. Een nipte zege voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die wel drie punten oplevert waarmee GFC stijgt naar plek 2 op de ranglijst in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Die plek wordt in punten gedeeld met ATC ’65. De achterstand op koploper Daarlerveen bedraagt vijf punten. Komende zaterdag speelt GFC wederom thuis, dan tegen MVV ’69. Aanvang: 14:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC-SV Rijsen weer afgelast5 april 2022 GFC-SV Rijsen weer afgelast Het inhaalduel GFC-SV Rijssen dat vanavond zou worden gespeeld op sportpark Heeckeren gaat niet door. Het veld is door de slechte weersomstandigheden onbespeelbaar. Het duel in de vierde […]
  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]
  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’1230 oktober 2021 GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’12 GFC hield in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal, een punt over aan het uitduel met koploper Achilles'12. Bij rust leidde de ploeg van trainer Romano Lammertink nog door […]
  • GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles9 oktober 2021 GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles GFC heeft de derde competitiewedstrijd in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal met 1-0 gewonnen van AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren tekende Tim Wassink na 25 minuten […]