Speciaalbieren-straat blikvanger tijdens Bigbandfestival

Het bleek in de laatste edities van het Goorse Bigbandfestival een doorslaand succes: De straat met speciale bieren in de steeg naast d’Olde Smidse (Smederij). Het Goorse Speciaalbieren Gilde organiseert ook komende maandag weer het festivalletje binnen het festival met maar liefst 14 brouwerijen uit Nederland en België met onder meer de Goorse brouwerij De Aap. De biertjes zijn uiteraard allemaal te proeven. Het gilde heeft via haar Facebookpagina ook een actie lopen waarbij 4 keer 4 munten kunnen worden gewonnen alsmede een speciaal glas. Hieronder de lijst van deelnemende brouwerijen…

Brouwerij het Anker uit Mechelen (B.), DAVO Bieren uit Deventer, Brugs Bierinstituut, Brouwerij de Smokkelaar uit Overdinkel, Brouwerij Avereest uit Dedemsvaart, Brouwerij Chamaven uit Zutphen, Brouwerij Alderbastend uit Twello, Brouwerij 7 Deugden uit Amsterdam, Wolf Bier uit Aarschot (B.), Puik Bieren uit Apeldoorn, Brouwerij de Aap uit Goor, Brouwerij Dockum uit Dokkum, Chaos Bieren uit Wijhe en Brouwerij de Snor uit Arnhem.