Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…

Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar spelen naast de jonge talenten Riko Groot Hulze en het duo Damèl en Nathalie ook een band met gerenommeerde Goorse muzikanten als Ferry Limaheluw, Martin van Noort en Rob Eeftink. Bij Café Johnys vanavond een Hollandse Avond met zanger Orlando terwijl in De Reggehof de nieuwe Batman-film draait. Morgen is Johan Derksen in het Goorse theater met een keur aan topmuzikanten in het programma The Sound of Blues en Americana…

Komende zondag, Eerste Paasdag, is er een Open Koppeltoernooi Darts bij Café De Whee en is er ’s avonds live muziek van de Remix Partyband bij Café Buddy’s. Komende maandag uiteraard ruim baan voor het Goorse Bigbandfestival als afsluiter van het Paasweekeinde in het Twentse Haagje.

Gerelateerde berichten

  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • The begin of the summer-party en films…6 mei 2022 The begin of the summer-party en films… Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en […]
  • Comedytunes en films in De Reggehof29 april 2022 Comedytunes en films in De Reggehof De evenementenkalender vermeldt voor het komende weekeinde wat minder dan in de afgelopen weken maar toch valt er zeker wat te lachen. Vanavond is er een Comedytunes met een comedynight […]
  • Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag1 april 2022 Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag De evenementenkalender is weer overvol voor het komende weekeinde. Genoeg vertier dus met allereerst de voorstelling 'Sneu' van de Diepenheimse cabaretier André Manuel vanavond in De […]