Zorgen nemen toe voor Twenthe na nieuwe nederlaag

Twenthe Goor is bezig aan een vrije val in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Bolink heeft zich vanavond ook verslikt in laagvlieger Buurse. In een doelpuntrijke wedstrijd werd het 3-4. Na de nederlaag tegen Diepenheim is dit de tweede blamage deze week voor de Tricolores die nog moeten uitkijken in de strijd om lijfsbehoud. Tegen Buurse leek er halverwege met een 1-0 voorsprong niets aan de hand, maar in het tweede bedrijf ging het compleet mis bij de thuisploeg. Invaller Mark Nijland van het tweede team bracht met twee treffers nog even de spanning terug in de wedstrijd, maar het kwam allemaal te laat. Twenthe staat nog wel zevende, maar buurman Hector heeft bijvoorbeeld minder verliespunten dan Twenthe. Die ploeg gaat morgen op bezoek bij Hoeve Vooruit.

Gerelateerde berichten

  • Hemelvaartfestival bij De Buddy’s24 mei 2019 Hemelvaartfestival bij De Buddy’s Tijdens Hemelvaartsdag hoef je dit jaar niet ver te fietsen voor goede live-muziek en een biertje. Bij Café Buddys wordt een open lucht festival georganiseerd met diverse bandjes, zangers […]
  • 14 augustus 2012 Graan voor Goorsch Gruyt Bier geoogst Het productieproces voor het Goorsch Gruyt Bier is nu echt begonnen. Maandagavond is het eerste graan van Goorse bodem gemaaid en gedorst. Een akker aan de Enterseweg is in maart ingezaaid […]
  • Activiteiten in het kader van Kinderboekenweek30 september 2016 Activiteiten in het kader van Kinderboekenweek Ook Goor geeft vanaf woensdag kleur aan de Kinderboekenweek, die dit jaar elf dagen duurt. Het thema van dit jaar is ‘Voor altijd jong!’ en staat in het teken van opa’s en oma’s die […]
  • De Goorse Groene Gekte…18 juli 2021 De Goorse Groene Gekte… Het zal een spontaan idee zijn geweest van één van de inwoners die zich op zijn zachtst gezegd verbaasd over het welig tierende onkruid in het Goorse en het blijkt direct een lokale […]
  • marjoleinpoortman12 januari 2012 Sarah voor Marjolein Poortman Op 1 januari voegde Marjolein Poortman zich al bij de club van 50, maar gisteren was het dan toch nog tijd voor een klein feestje in de nieuwe zaal van de Kariboe-gymclub. De gymclub heeft […]