Wie is de eigenaar van deze poes?

Nog altijd is de dierenambulance op zoek naar de eigenaren van een poes. Een mail van een bezoeker van deze site laat weten dat dit al enige tijd duurt. “Op 9 april is deze poes op sterven na dood gevonden op de hoek Reviusstraat en de Coornhertstraat”, laten zij weten. “De poes maakt het nu erg goed. Helaas heeft zich nog steeds geen eigenaar gemeld. De dierenambulance zoekt nog steeds de eigenaar. Wie informatie heeft kan zich melden bij de dierenambulance via WhatsApp of telefonisch via 06-30704810.”

Gerelateerde berichten

  • Het Kukelnest, al tien jaar een begrip30 september 2018 Het Kukelnest, al tien jaar een begrip Het was een vurige wens van honderden kids. Een kinderboerderij met een grote speeltuin. Aan het begin van deze eeuw werden de eerste plannen ontvouwd en sinds 4 oktober 2008 zag Het […]
  • Weer muzikale talenten bij café Spek23 maart 2022 Weer muzikale talenten bij café Spek GYG Entertainment organiseert komende vrijdag voor de tweede keer de zogenoemde ‘Music Focus on Talent'. bij café Spek zijn dit keer de bands Treadle en Basemen te zien en te horen zijn. […]
  • giannieledonne2 december 2012 Italiaanse komedie in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag om 20.00 uur de film 'Gianni e le donne'. De Italiaanse komedie gaat over de gepensioneerde Gianni die geen rust heeft en daardoor weer gaat […]
  • Selectie Diepenheim traint noodgedwongen bij Hector16 september 2016 Selectie Diepenheim traint noodgedwongen bij Hector De eerste selectie van vv Diepenheim traint de komende weken op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op sportpark 't Doesgoor. De voetballers uit 't Stedeke kunnen op het eigen […]
  • Gemeente koopt pand ‘Brummelhuis’ niet20 april 2011 Gemeente koopt pand ‘Brummelhuis’ niet De gemeente Hof van Twente wil het zogenoemde 'Brummelhuis'-pand in de Goorse Spoorstraat definitief niet aankopen. Dat heeft het college van B&W besloten. Daarmee is de kous nog niet af […]