Hector pakt belangrijke punten bij Hoeve Vooruit

SV Hector heeft vanavond het inhaalduel tegen Hoeve Vooruit met 0-1 gewonnen. Het enige doelpunt, een eigen goal, viel tien minuten voor rust. Het was een verdiende zege al had de ploeg van Jordy Drenth het duel eerder moeten beslissen. In de eerste helft was het overwicht voor de groen witten en waren er een paar goede mogelijkheden. In de 25e minuut kopte Berthil Schabbink uit een voorzet op doel. Die bal werd eerst gepareerd maar viel in de scrimmage uiteindelijk toch in het doel via een been van een Hoeve-verdediger…

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld met een onder meer een goede kans voor Silas Olijdam op de 0-2. Hector verzuimde het karwei voortijdig te klaren en hield daarom de thuisploeg in leven. Die probeerde het op de counter maar kwam niet tot grote kansen. In het laatste kwart liepen de gemoederen nog even hoog op toen een tackle van achteren op Raoul Jimenez onbestraft bleef en Maarten Hobbenschot van Hoeve Vooruit vanwege natrappen met rood kon vertrekken. Uiteindelijk trok Hector de zege wel over de streep en kan het drie uiterst belangrijke punten bijschrijven. In de vierde klasse B staat Hector nu nu 8e met één punt minder dan Twenthe dat wel een wedstrijd meer gespeeld heeft. Komende maandag speelt Hector alweer. Dan thuis tegen FC Eibergen.

Gerelateerde berichten

  • Hector wint weer en doet goede zaken3 maart 2022 Hector wint weer en doet goede zaken SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om […]
  • Hector wint kelderkraker van Rietmolen27 februari 2022 Hector wint kelderkraker van Rietmolen Hector heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de kelder van de vierde klasse B. Concurrent Rietmolen werd met 4-2 verslagen op Sportpark Doesgoor. Door de zege klimt Hector over […]
  • Hoeve-Hector al afgelast8 april 2022 Hoeve-Hector al afgelast Het competitieduel in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal tussen Hoeve Vooruit en Hector is afgelast. De reden ligt waarschijnlijk in coronabesmettingen bij de ploeg uit het […]
  • Hector doet uitstekende zaken in Diepenheim17 maart 2022 Hector doet uitstekende zaken in Diepenheim SV Hector heeft vanavond het inhaalduel tegen vv Diepenheim met 0-1 gewonnen en doet daarmee uitstekende zaken in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagvoetbal. De […]
  • Avondduels voor Hector en Twenthe3 maart 2022 Avondduels voor Hector en Twenthe Het zijn drukke tijden voor de voetballers van Hector en Twenthe. Vanavond moeten zij alweer aan de bak in de vierde klasse B van het district Oost. Twenthe speelt een inhaalwedstrijd […]