Noaber Bennie Hallie 65 jaar

Bennie Hallie is 65 jaar geworden en dat wordt uiteraard gevierd. De noabers van buurtvereniging ‘Klein Gijmink’ willen dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stuurden het volgende gedichtje:

Samen een biertje drinken in Hengelo vinden ze fijn, en ze missen dan ook vaak de laatste trein. Zondags heen vissen vind hij ook leuk. Hij zit dan aan het water met hengel en peuk. Mopperen met Hennie zijn lieve vrouw. In onze buurt noemen wij ze Tiny en Lauw. Met de kleinkinderen is hij in zijn nopjes, alleen kleine Noud zit aan alle knopjes. De radio ontregeld, de oven op tilt. Ja dan wordt opa zelfs nog wild. Maar toch door velen wordt hij gewaardeerd. Beste Bennie van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

  • Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek20 januari 2021 Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek "In heel Goor is ze bekend, van de Stoevelaar tot in de Schoolfeest-tent.Ook in deze tijd blijft ze de ouderen verzorgen. Soms in de nacht de middag of de vroege morgen. Voor iedereen […]
  • Hennie Hallie 65 jaar!4 december 2020 Hennie Hallie 65 jaar! Ze zou niet misstaan op de cover van een uitgave van Suske en Wiske. Er is in Goor namelijk niemand van wie de naam zo artistiek allitereert als van Hennie Hallie. De Goorse is ook nog 65 […]
  • Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen6 maart 2022 Josefien mag 60 kaarsjes uitblazen Groot feest voor Josefien van het Bolscher. De Goorse is zestig jaar geworden en dat mag natuurlijk niet zonder de nodige aandacht en versieringen voorbij gaan. Ook via deze weg wordt ze […]
  • Jan van der Burg ziet Abraham13 februari 2022 Jan van der Burg ziet Abraham Feest, in en voor het huis van Jan van der Burg. Veel versieringen en spandoeken en dat is niet voor niets want de Gorenaar ziet vandaag, op deze 13e februari, Abraham. Dat feest zal in […]
  • Calimero-vrienden verrassen Sammy30 december 2021 Calimero-vrienden verrassen Sammy Hij is een bekende verschijning in het Goorse en vooral bij de vrienden en bekenden van pizzeria Calimero en Café Johnys. Sammy is 55 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. […]