Nienke-Paastoernooi bij Hector

In de fraaie zaterdag-ochtendzon werd vanmorgen bij SV Hector het Nienke jeugd-paastoernooi gehouden. Vijftig kinderen streden in poules om de felbegeerde gouden chocolade-paashaas. Nadien was er patat eten en voor iedereen een chocolade-paaslolly.


Gerelateerde berichten

  • Hector jo13-1 eerste Goorse zomerkampioen22 mei 2022 Hector jo13-1 eerste Goorse zomerkampioen Het einde van de voetbalcompetities nadert en dat betekent dat ook de eerste beslissingen zijn gevallen. In Goor mag Hector jo13-1 zich de eerste zomerkampioen noemen. De groen witten […]
  • Storming en norming…12 april 2022 Storming en norming… Diverse regionale en landelijke media kopten afgelopen weekend met titels als: ‘Alcohol en drugs op teenage-party’ en ‘Ze zijn werkelijk helemaal losgeslagen, van God los!’ Een niet al te […]
  • Nachttoernooi Hector gaat dit jaar wel door2 april 2022 Nachttoernooi Hector gaat dit jaar wel door Na afwezigheid van twee coronajaren gaat het Nachttoernooi van SV Hector dit jaar wel door. Op vrijdag 10 juni kunnen de diverse voetbalteams (dames en heren) zich weer mogen meten op […]
  • Jeugd hervat trainingen in de avonduren12 januari 2022 Jeugd hervat trainingen in de avonduren De bal mag weer rollen voor de jeugdvoetballers in Goor. Ook in de avonduren. In de afgelopen periode werd er al veelvuldig getraind door de jeugdteams in de weekenden en soms zelfs voor […]
  • Jongeren #nogffvolhouden18 februari 2021 Jongeren #nogffvolhouden De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in […]