GFC blijft steken op 0-0 tegen MVV’69

GFC heeft vandaag gevoelig puntenverlies geleden. Op eigen veld werd tegen het laaggeklasseerde MVV’69 uit Marle doelpuntloos gelijk gespeeld. Kansen genoeg voor de rood zwarten die deze echter geen van alles wisten te verzilveren. Door het gelijke spel laat GFC een goede mogelijkheid liggen om dichterbij koploper Daarlerveen te komen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Die ploeg speelde namelijk ook gelijk waardoor het verschil op de ranglijst vijf punten blijft.

Gerelateerde berichten

  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC14 mei 2022 Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC De kansen voor GFC op het kampioenschap n de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal zijn na vanmiddag fors geslonken. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor op eigen veld de […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]