Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival…

Vandaag is het dan zover. In een waarschijnlijk zonovergoten centrum van Goor staan er tien Bigbands op de grote podia en andere muzikanten en bands op straat en bij de café’s. Hieronder een plattegrond van het festival dat via deze LINK een tijdschema online heeft gezet. De afsluiting en hoofdact ‘Get the funk 2’ begint om half vijf op het grote podium op het muziekplein. Het Bigbandfestival wordt georganiseerd door een groep enthousiaste Gorenaren met liefde voor muziek te weten Pascal ten Berge, Yolanda Vehof, Simone Spoelder, Simone Wennemers, Bas van der Horst en Luc Notkamp (foto onder).

Gerelateerde berichten

  • Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival18 april 2022 Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival Het was zonder twijfel één van meest druk bezochte edities van het Goorse Bigbandfestival vanmiddag in het Goorse centrum. Duizenden bezoekers wisten het Twentse haagje te vinden voor […]
  • Karnieland voor kinderen en volwassenen op Bigbandfestival12 april 2022 Karnieland voor kinderen en volwassenen op Bigbandfestival Naast het muzikale vertier is er komende maandag tijdens het Bigbandfestival in Goor ook van alles te doen op andere vlakken. Vandaag zetten we in dat kader Karnieland in de spotlights. […]
  • Een festival met veel meer dan Bigbands…11 april 2022 Een festival met veel meer dan Bigbands… Over precies een week is het zover. Na een lange coronaperiode kan het Goorse Bigbandfestival dit jaar wel doorgaan en daarmee staat een van de grootste evenementen in Goor weer op de […]
  • Speciaal muziekstuk voor Bigbandfestival Goor18 februari 2022 Speciaal muziekstuk voor Bigbandfestival Goor Nu de coronamaatregelen grotendeels worden afgeschaft, is ook de organisatie geeft ook het Goorse Bigbandfestival vol gas voor de organisatie van het evenement op maandag 18 april, Tweede […]
  • Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat20 maart 2021 Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet […]